​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Skimmelsvamp bekæmpelse af professionelle

​Hos Malerfirmaet Vagn Poulsen i Kolding har specialuddannede folk inden for skimmelsvamp bekæmpelse. Vi finder årsagen til angrebet af skimmelsvamp og fjerner materialerne.

Hvis der ikke er behov for at fjerne noget, så vasker vi det væk med vores professionelle udstyr til skimmelsvamp bekæmpelse. Vi rykker ud i Kolding, Fredericia og Middelfart.

Nem og hurtig skimmelsvamp bekæmpelse

Vi ved, hvordan man håndterer sagen. Vi tager prøver og analyserer disse, så vi kan afklare om, der er tale om skimmel eller svamp i dit hjem. 

Skulle det være tilfældet, står vi naturligvis for den efterfølgende skimmelsvamp bekæmpelse og behandling. Vi rykker ind hurtigst muligt og gør vores arbejde inden svampen spreder sig.

Den bedste løsning er at få de professionelle til at tage sig af sagen og finde årsagen, så man kan komme problemet til bunds hurtigst muligt.

Vi laver skimmelsvamp bekæmpelse for privat- og erhvervskunder

Uanset om du som privat-, erhvervskunde eller i offentligt regi har mistanke om skimmel- eller svampeangreb på en væg eller et loft, kommer vi ud og kigger nærmere på opgaven.

Vi har de rette metoder og produkter til at skimmelsvamp bekæmpelse og får dit hjem eller din virksomhed til at fremstå så god som ny.

Det er ikke kun på grund af det æstetiske, at det er vigtigt at være opmærksom på skimmel- og svampeangreb – begge dele udgør nemlig en sundhedsskadelig risiko.

Kontakt os angående bekæmpelse af skimmelsvamp

Vil du vide mere, eller ønsker du et tilbud på skimmelsvamp bekæmpelse, så kontakt os på telefon. Her står vi klar med vejledning og besvarelse af spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon 40 53 10 13 og 75 56 90 13.​

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk