​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Malerarbejde professionelt udført

​Står du og mangler du en professionel og erfaren maler, som kan udføre et perfekt malerarbejde, så er du kommet til den rigtige.

Hos Malerfirmaet Vagn Poulsen har vi mere end 25 års erfaring med malerarbejde og er derfor de bedste til at udføre arbejdet for dig, hvad enten det kun er et rum, der skal males eller hele hjemmet.

Stor erfaring med malerarbejde af enhver slags

Vi har stor erfaring med maling af lejligheder, villaer og huse. Malerarbejde er ofte et stort arbejde, hvis det skal udføres korrekt, og det kan let virke uoverskueligt at skulle lukke huller og reparere revner. 

Derfor skal du lade de professionelle om at varetage dit malerarbejde. Vi rykker ind og udfører altid arbejdet til tiden. 

​Vi udfører alle former for malerarbejde i Kolding, Fredericia og Middelfart

Vi maler enkelte rum, hele hjemmet og kan også udføre malerarbejde i forbindelse med en renovering. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare.

Vi udfører brandmaling, restaurer kirker for staten og sprøjtemaler træ-listelofter. Udover dette har vi også et fast samarbejde med et boligselskab, som vi altid hjælper, når der skal males hos dem, hvad enten det er lejligheder, opgang eller andet.

Vi udfører malerarbejde i Kolding, Fredericia og Middelfart. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 40 53 10 13 eller 75 56 90 13.

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk