​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Vi hjælper professionelt med maling af vinduer​

​Trænger dine indvendige eller udvendige vinduer og døre til en kærlig hånd? Så kan du trygt kontakte Malerfirmaet Vagn Poulsen for kompetent hjælp. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring indenfor vinduesmaling. Vi tilbyder maling af vinduer hos kunder i og omkring Kolding, Fredericia og Middelfart.

Alle vinduer og døre bliver med tiden slidte og deres farve falmer og mistes helt nogle steder. Det kan dog godt betale sig at vedligeholde vinduerne og dørene, så der går længere tid, før der skal ske en reel udskiftning. Vi kommer gerne og udfører maling af vinduer både indvendigt og udvendigt hos dig.

Frisk husets udseende op vha. maling af vinduer

Maling af døre og vinduer er en ideel måde at friske husets udseende op. Dette kan desuden være med til at øge husets værdi, hvilket kan være en fordel i forbindelse med et salg. 

Vi sikrer dig, at alle karme er malet flot og professionelt, således at de kan holde sig pæne i mange år. Derudover er du garanteret konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os, uanset hvad opgaven lyder på. Vi sørger desuden for at dække områderne omkring godt af, så du kan være helt tryg ved at lade os male hos dig.

Kontakt os for at høre nærmere om maling af vinduer

Skal vi foretage maling af vinduer og døre hos dig? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi garanterer dig holdbare og veludførte resultater hver gang. Hvis du har andre spørgsmål eller er interesseret i en konkret pris, så kontakt os også gerne.

Vi kan kontaktes på telefon 40 53 10 13 eller 75 56 90 13 for flere informationer. Du kan også sende en e-mail til vp-vagn@mail.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk