​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Brandmaling der lever op til gældende brandkrav

​Hos Malerfirmaet Vagn Poulsen tilbyder vi at brandbehandle med brandmaling i blandt andet Kolding, Fredericia, Middelfart og omegn.Vi har 25 års erfaring fra branchen og stiller op med kompetente malere, der ved, hvordan den enkelte sag skal håndteres. Med os ved hånden er du sikret kvalitet og leverance til tiden.

Ofte er det stålkonstruktioner, der skal behandles med brandmaling for at leve op til gældende brandkrav. Desuden er du som kunde hos os omfattet af Danske Malermestres garantiordning.

Den rette lagtykkelse

Inden vi maler, foretager vi beregninger, så vi får styr på den rette lagtykkelse. Dette er af højeste vigtighed i forbindelse med at brandsikre korrekt.

Hvad koster brandmaling?

Vi benytter Condor Kemis brandmalingsprodukter til vores opgaver, men vores priser afhænger særligt af din konkrete opgave, så er du interesseret i en konkret pris på brandmaling, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder for både private og erhverv, så ring på telefon  40 53 10 13 / 75 56 90 13 eller skriv til vores e-mail vp-vagn@mail.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Med udgangspunkt i vores omfattende erfaring og faglige viden på området står vi klar til at rådgive alle kunder.

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk