​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Tapetsering af vægge

Skal der tapetseres i nybyggeri eller i din eksisterende bygning, så står vi klar med tapetklister og kompetencerne til at tage hånd om opgaven. Dette gælder, uanset om du har behov for professionel tapetsering i Kolding, Fredericia, Middelfart eller omegn.

Vi er opdateret i forhold til de nyeste teknikker inden for tapetopsætning, og vi sørger altid for et flot og helt jævnt resultat uden buler og luftlommer – også i hjørner og på skråvægge.

Opsætning af posters

Mange vælger at dekorere en endevæg med et stort motiv i form af posters eller dekorativt tapet. Her er det yderst vigtigt, at banerne passer sammen, så motivet fremstår fuldendt. Her er vi eksperter, så selvom det kan synes let, så kan det være en svær opgave. Derfor står vi naturligvis til rådighed, så du får et resultat i topklasse til en attraktiv pris.​

Få vejledning omkring valg af tapet

Vi står gerne til rådighed med vejledning og ideer i forbindelse med tapetsering – og vi har en leverandør her i Kolding med et stort udvalg til billige priser, som du er velkommen til at køre ud og se nærmere på for at blive inspireret.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tapetsering

Kontakt os på telefon 40 53 10 13 / 75 56 90 13 eller e-mail vp-vagn@mail.dk, hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet i Trekantområdet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk