​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Spartling af hjemmet

​Spartling kan være besværligt og tage lang tid, derfor skal du lade de professionelle om arbejdet, så alle huller bliver lukket ordentligt.

En god spartling udført af professionelle giver det bedste udgangspunkt for arbejdet, der skal udføres efterfølgende. Vi udfører spartling udført i hånden, men også sprøjtespartling.

Vi laver alt inden for spartling til både privat og erhverv, så om du har en lejlighed, villa eller firma, der skal spartles, så er du kommet til de rette.

Professionel spartling hos dig

Med 25 års erfaring og engagerede medarbejdere sørger vi altid for, at resultatet er i top og ideelt at arbejde videre på.

Vores medarbejdere består af professionelle malere, der er særlig uddannede i sprøjtearbejde, herunder spartling. Så du er garanteret, at vi altid udfører kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris.

Vi arbejder hovedsageligt i Kolding, Fredericia og Middelfart, men rykker gerne ud til andre steder og laver professionel spartling, hvis det er nødvendigt.

Stor erfaring med sprøjtespartling

Vi udfører sprøjtespartling af alle overflader, der skal være jævne. Så skal væggen males, tapetseres, eller skal der opsættes glasvæv, står vi klar til både at sprøjtespartle og varetage resten af opgaven med spartling for dig.

Vi tilbyder vores ekspertise med spartling og sprøjtespartling til private, erhverv og hovedentreprenører i Kolding, Fredericia og Middelfart.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi står altid klar med rådgivning og vejledning. Vi kan kontaktes på telefon 40 53 10 13 eller 75 56 90 13.

​​

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk