​Telefon: 75 56 90 13

Mobil: 40 53 10 13
Email: vp-vagn@mail.dk

Maling af facade udført af professionelt malerfirma

​Trænger din facade til at blive piftet op? Så kan du med fordel kontakte Malerfirmaet Vagn Poulsen for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring indenfor maling af facade og andre former for facaderenovering. Vi servicerer primært kunder i Kolding, Fredericia, Middelfart og omegn.

Vi er et professionelt malerfirma med mere end 25 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at løse både store og små opgaver indenfor renovering af facade. Vores kompetencer er altså brede, og vi kan bl.a. tilbyde:

  • Facademaling
  • Pudsning af facade
  • Vandskuring af hus
  • Maling af hus (indvendig og udvendig)

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad facaderenovering koster, idet vores priser varierer fra opgave til opgave. Det kommer f.eks. an på opgavens omfang, samt hvilke materialer der skal bruges. 

Når du samarbejder med os, er du dog altid sikret at modtage konkurrencedygtige priser på maling af facade og andre renoveringsopgaver.

Det er ikke unormalt at skulle foretage renovering af facade, idet vind og vejr kan være hårdt for husets udvendige del. Det kan dog godt betale sig at holde facaden pæn, idet det kan være med til at give huset et flot look samt øge dets værdi. Vi står altid klar til at foretage renovering af din facade lige efter dine ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud på facaderenovering

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på maling af facade eller en anden form for facaderenovering? Så kontakt os gerne med det samme for at høre mere. Vi kommer altid ud og besigtiger opgaven, hvorefter vi kan sammensætte et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 40 53 10 13 eller 75 56 90 13 for flere oplysninger. Du kan også sende en e-mail til vp-vagn@mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​​Firmainformation

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

CVR: 20116587

​Adresseinformation

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Find vej med Google Map

​Kontaktinformation

​Telefon: 75 56 90 13

E-mail:: vp-vagn@mail.dk